CORONAPROOF TEAMBUILDING ORGANISEREN IN EEN STAD: wat kan en wat kan niet?

Coronaproof teambuilding activiteiten in steden: een overzicht

Coronaproof teambuilding organiseren? We staan te popelen om onze collega’s weer eens in het echt te ontmoeten. Meer dan ooit, hebben we zin om samen te lachen, te vieren, iets nieuws te beleven …

coronaproof teambuilding

Hier vind je een bijgewerkt overzicht van wat je mag en (nog) niet mag organiseren. En welke veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen.

Want we hebben het met zijn allen aan den lijve ondervonden. Om plezier te hebben in ons leven, hebben we nood aan persoonlijke contacten. Ook met onze collega’s. Tijdens een professioneel, georganiseerde teambuilding. Maar, het moet wel veilig zijn! En dus coronaproof.

Coronaproof Teambuilding: up to date regelgeving

Wat mag je organiseren en wat nog niet?

Sinds 15.02.2022 zijn al onze teambuilding activiteiten opnieuw toegelaten, zonder beperkingen.

Coronaproof Teambuilding Toolkit

+ NIEUWE SPELMATERIALEN MET UW LOGO

+ GEPERSONALISEERDE APP met Audio & Video en ingebouwde GPS

+ BADGES op NAAM voor elke deelnemer

+ TOOLS eigen aan het gekozen spel

+ ONTSMETTE apparaten

Hoe wordt uw teambuilding coronaproof georganiseerd?

De overheid heeft een Covid Event Risk Model, afgekort CERM uitgewerkt. Dit om ervoor te zorgen dat events veilig kunnen worden georganiseerd. Al onze teambuidings zijn op basis van dit model herwerkt. En coronaproof gemaakt.

Concreet wil dit zeggen dat alle teambuilding opdrachten zijn herwerkt. Maar ook de Apps, de materiaalkits en alle andere tools werden aangepast. Zodat de geldende beschermingsmaatregelen – zoals social distancing en mondmaskerplicht – steeds moeiteloos kunnen gerespecteerd worden. Uiteraard zonder aan teambuildingplezier te moeten inboeten!

Andere genomen maatregelen:

ten eerste zullen we werken met kleinere teams van gemiddeld 6 tot 8 personen

ten tweede zorgen we ontsmette toolkits en apparatuur

teambuilding coronaproof

Op zoek naar een toegelaten coronaproof teambuilding?

Is het hoog tijd om weer eens een teambuilding met uw bedrijf te organiseren? Coronaproof uiteraard? Hier vind je authentieke teambuilding activiteiten. Van een professioneel niveau dat je nergens anders vindt. Wat dacht je van het humoristische teamevent Stresskippen Temmen? Of geef je liever Moeder Aarde een duwtje in de rug met de ecologische teambuilding Green Feet? Je een bult lachen met de nieuwe teambuilding Brain Damage is natuurlijk ook een goed idee!

Check hier alle toegelaten, coronaproof teambuilding activiteiten.

Teambuilding planner by Urban Event Lab