Teambuilding Mechelen: alle activiteiten

Teambuilding Mechelen activiteiten voor elk team!

Wist je dat bijna alle bedrijven die een teambuilding Mechelen kiezen afkomstig zijn uit regio Vlaanderen of Brussel terwijl 80% van hun personeelsleden van zijn leven nog nooit in Mechelen is geweest?  Wanneer je daar bent, kan je je smaakpapillen verwennen met een Mechelse koekoek in een oud fabriekspand.

Teambuilding Mechelen: ontdek hier alle originele teamevents!

Teambuilding Mechelen: Red een nonnenklooster ©

Een extravagante non zorgt meteen voor hilariteit bij de start van deze teambuilding in Mechelen.  Al snel wordt duidelijk dat ze geen voorstander is van een sober leven.  Ze heeft een vondst gedaan die ze niet meer uit haar gedachten kan bannen.  Eén illustere Moeder Overste heeft ooit een document opgemaakt waarin een methode staat om stinkend rijk te worden.  Ze heeft het bewaard op een mysterieuze plek in Mechelen, die de nonnen aan de hand van tips kunnen terugvinden als ze ooit in nood zouden verkeren.

Prijs per persoon ca. 30

stresskippen temmen Leuven

Teambuilding met humor Mechelen Stresskippen Temmen ©

Terwijl u Mechelen verkent in team, een petanque toernooitje speelt onderweg,  een ludieke anekdote inschat en afwisselende teamopdrachten uitvoert, zal u een virtuele stresskip, aan de hand van een humoristische SIMPLY HAPPY AT WORK © gereedschapskist, simpele trucs aanleren die de kans op stress en burnout minimaliseren.  Van deze teambuilding boordevol humor in Mechelen zal u nog de rest van uw leven nagenieten.

Prijs per persoon ca. 31

Citygame Mechelen n°1 Lost©

Alsof je op citytrip gaat met collega’s … In team ontdek je grappige anekdotes, hidden gems, hedendaagse kunst, .. Ook kom je te weten waarom de Mechelaars Maneblussers heten en bovendien nooit op tijd komen, …  Met de tips die je op elk  checkpoint kan verdienen, bereik je tenslotte een speciale eindbestemming waar de dorstigen gelaafd worden.

De city game Lost is de meest gekozen teambuilding in alle steden.

Prijs per persoon ca. 35

Stadsspel Mechelen voor kleine groepen ©

Zoekt u een stadsspel in Mechelen dat op maat is gemaakt van kleine groepen?  Maar ook met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding?  Dan is deze teambuilding de beste keuze. De Urban Adventures combineren immers al het goede uit de populairste teambuildings, doch zijn speciaal uitgewerkt voor teams met minder dan 14 deelnemers …

Prijs per persoon ca. 43

Escape Game

Escape Game Gent Power ©

Ben je op zoek naar een mobiele Escape Game in Mechelen die alle andere overtreft?  Dan is de Escape Game Power de beste keuze.  Tijdens deze zinderende teambuilding zullen uw teams proberen te ontsnappen uit Mechelen. Maar ook van onder het juk van machtswellustige dames.

Prijs per persoon ca. 24 tot 40 €

teamevent Mechelen

Teamuitje Mechelen Company Rescue ©

 Teamuitje Mechelen Company Rescue is eerst en vooral een hyperorigineel stadsspel.   Het brengt u naar de mooiste plekjes in Mechelen.  Teams moeten via afwisselende opdrachten een geheim wachtwoord achterhalen. Zo proberen ze om een stel hackers van de verwerpelijkste soort – nl. zij die hacken enkel en alleen voor de kick – te slim af te zijn.

Prijs per persoon ca. 27

nieuwe teambuilding Mechelen

Spannend Teamevent Mechelen: De Gestolen Vlaamse Meesters ©

Zoekt u een spannend teamevent in Mechelen? Waarbij de teams de leukste plekjes van de stad ontdekken. Terwijl ze een geheime code proberen te achterhalen om een plofkoffer onschadelijk te maken?  Dan zijn de Gestolen Vlaamse Meesters wellicht iets voor u …

Prijs per persoon ca. 30

Teamevent Mechelen: chocolade rally ©

 Tijdens dit teamevent in Mechelen gaan de teams op 10 checkpoints verrassende chocolade-opdrachten uitvoeren.  Bovendien gaan ze snuiven, smaken analyseren, goede en slechte kwaliteit leren onderscheiden, … maar ook veel plezier hebben met de grappige “inside chocolate information” die de grootste chocolatiers met ons hebben gedeeld …

Prijs per persoon ca. 40

Op Groene Voeten © – ecologische teambuilding Mechelen

Op groene voeten is eerst en vooral een ecologische teambuilding in Mechelen waarbij de teams de stad intrekken met een gigantische groene voet.  Die voet geeft dan ook hun gemiddelde ecologische voetafdruk weer.  Vervolgens moeten de teams zich begeven naar 10 punten in Mechelen.  Daar volbrengen ze een onverwachte, humoristische, afwisselende, culturele, sportieve of intellectuele opdracht.   Uiteindelijk proberen ze met die opdrachten hun ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te verminderen.

Prijs per persoon ca. 30

Teambuilding planner by Urban Event Lab