Teambuilding Mechelen: alle activiteiten

Teambuilding Mechelen activiteiten voor elk team!

Wist je dat bijna alle bedrijven die een teambuilding Mechelen kiezen afkomstig zijn uit regio Vlaanderen of Brussel terwijl 80% van hun personeelsleden van zijn leven nog nooit in Mechelen is geweest?  Wanneer je daar bent, kan je je smaakpapillen verwennen met een Mechelse koekoek in een oud fabriekspand.

Teambuilding Mechelen: ontdek hier alle originele teamevents!

teambuilding Mechelen – Red een nonnenklooster

teambuilding Mechelen "save the nuns"

Een extravagante non zorgt meteen voor hilariteit bij de start van deze teambuilding in Mechelen.  Al snel wordt duidelijk dat ze geen voorstander is van een sober leven.  Ze heeft een vondst gedaan die ze niet meer uit haar gedachten kan bannen.  Eén illustere Moeder Overste heeft ooit een document opgemaakt waarin een methode staat om stinkend rijk te worden.  Ze heeft het bewaard op een mysterieuze plek in Mechelen, die de nonnen aan de hand van tips kunnen terugvinden als ze ooit in nood zouden verkeren.

Meer over dit stadsspel met humor

29 € ∗

teambuilding met humor Mechelen – stresskippen temmen

humoristische teambuilding Mechelen

 Terwijl u Mechelen verkent in team, een petanque toernooitje speelt onderweg,  een ludieke anekdote inschat en afwisselende teamopdrachten uitvoert, zal u een virtuele stresskip, aan de hand van een humoristische SIMPLY HAPPY AT WORK © gereedschapskist, simpele trucs aanleren die de kans op stress en burnout minimaliseren.  Van deze teambuilding boordevol humor in Mechelen zal u nog de rest van uw leven nagenieten.

Teamevent Stresskippen: alle details

31 € ∗

Nieuwe teambuilding Mechelen – SUPER SELFIES & co!

nieuwe teambuilding Mechelen

Op zoek naar een nieuwe teambuilding activiteit die zich afspeelt in de stad?  En waarbij je op elk checkpoint iets bijleert, waar je je hele leven nog plezier van zult hebben?  De teambuilding FOTOGRAFISKA geeft je 10 simpele trucs die je meteen kan uitproberen.  Voortaan maak je moeiteloos de mooiste selfies, portretten en kunstzinnige foto’s.

Nieuw stadsspel Fotografiska: alle details

30 € ∗

 city game Mechelen n°1 – Lost met gps

city game Mechelen Lost met gps

 Alsof je op citytrip gaat met collega’s … In team ontdek je grappige anekdotes, hidden gems, hedendaagse kunst, kom je te weten waarom de Mechelaars Maneblussers heten en bovendien nooit op tijd komen, …  Met de tips die je op elk  checkpoint kan verdienen, bereik je een speciale eindbestemming waar de dorstigen gelaafd worden.

De city game Lost met GPS is de meest gekozen teambuilding in alle steden.

Lees alles over dit teamuitje

33 € ∗

Escape Game Mechelen “Power”

Escape Game Mechelen  

Ben je op zoek naar een mobiele Escape Game in Mechelen die alle andere overtreft?  Dan is de Escape Game Power de beste keuze.  Tijdens deze zinderende teambuilding zullen uw teams proberen te ontsnappen uit Mechelen, maar ook van onder het juk van machtswellustige dames.

Escape Game: alle details

28 € ∗

CSI moordspel Mechelen – “The Embryo’s”

moordspel Mechelen

CSI moordspel te Mechelen waarbij uw teams veranderen in echte rechercheurs met 1 missie: een huiveringwekkende reeks moorden op zwangere dames te stoppen …

Murder Game: meer info

45 € ∗

Op groene voeten – ecologische teambuilding Mechelen

ecologische teambuilding Mechelen Green Feet 

 Op groene voeten is eerst en vooral een ecologische teambuilding in Mechelen waarbij de teams de stad intrekken met een gigantische groene voet.  Die voet geeft dan ook hun gemiddelde ecologische voetafdruk weer.  Vervolgens moeten de teams zich begeven naar 10 punten in Mechelen.  Daar volbrengen ze een onverwachte, humoristische, afwisselende, culturele, sportieve of intellectuele opdracht.   Uiteindelijk proberen ze met die opdrachten hun ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te verminderen.

Ecologisch stadsspel: meer

28 € ∗

teamevent Mechelen – chocolade rally

teamevent Mechelen: choco rally

 Tijdens dit teamevent in Mechelen gaan de teams op 10 checkpoints verrassende chocolade-opdrachten uitvoeren.  Ze gaan snuiven, smaken analyseren, goede en slechte kwaliteit leren onderscheiden, … maar ook veel plezier hebben met de grappige “inside chocolate information” die de grootste chocolatiers met ons hebben gedeeld …

Chocolade Rally: meer info

35 € ∗

spannend teamevent Mechelen – De Gestolen Vlaamse Meesters 2018-2020

teamevent Mechelen spannend

 Zoekt u een spannend teamevent in Mechelen waarbij de teams de leukste plekjes van de stad ontdekken terwijl ze een geheime code proberen te achterhalen om een plofkoffer onschadelijk te maken?  Dan zijn de Gestolen Vlaamse Meesters 2018-2020 wellicht iets voor u …

GPS game: alle info

29 € ∗

teamuitje Mechelen – Company Rescue

teamuitje Mechelen: company rescue

 Teamuitje Mechelen Company Rescue is een hyperorigineel stadsspel.   Het brengt u naar de mooiste plekjes in Mechelen.  Teams moeten via afwisselende opdrachten een geheim wachtwoord achterhalen om een stel hackers van de verwerpelijkste soort – nl. zij die hacken enkel en alleen voor de kick maar daarbij uw bedrijf gigantisch veel schade toebrengen – te slim af te zijn.

Check hier alle details

26 € ∗  

citygame Mechelen met Ipads

citygame Mechelen Ipad Rally

 Als u een interactieve citygame in Mechelen met Ipads kiest, dan sla je 2 vliegen in 1 klap.  Je bevordert namelijk de teamspirit, terwijl je geniet van een mini citytrip.  En dan nog tijdens de werkuren.  In Mechelen zal je veel ontdekken zoals grappige verhalen over de Mechelaars en hun reuzegroot horloge.  Maar ook de heimelijkheden van de nonnen die hun toilet buiten lieten bouwen op de plek waar de hele dag door plezierboten voorbij vaarden. Vervolgens ga je aan business yoga doen in het klapgat.  En ten strijde trekken tegen een ander team in het park.

Meer info

28 € ∗

GPS spel Mechelen – De Transformaties

gps spel Mechelen

 Uw event coördinator heeft zijn opdracht – het perfecte GPS spel in Mechelen uitwerken – een beetje te letterlijk genomen.  Want in plaats van een nieuw stadsspel uit te werken, heeft hij een speciaal middeltje gemaakt.   1 druppel hiervan is al genoeg om blijvend in de perfecte medewerker te transformeren …   U kan het al raden … het zat in uw welkomstdrankje …

Meer info over dit GPS spel

28 € ∗

stadsspel Mechelen voor kleine groepen

stadsspel Mechelen voor kleine groepen tot 14 deelnemers

 Zoekt u een stadsspel in Mechelen dat op maat is gemaakt van kleine groepen?  Maar ook met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding?  De Urban Adventures combineren al het goede uit de populairste teambuildings, doch zijn speciaal uitgewerkt voor teams met minder dan 14 deelnemers …

Stadsspel voor kleine groepen: alle info

35 € ∗

[maxbutton id=”6″]

teamevent Mechelen

 

 

Teambuilding planner by Urban Event Lab