teambuilding kleine groep

Teambuilding kleine groep met minder dan 14 deelnemers

Teambuilding kleine groep: Urban Adventures voor groepen tot 14 deelnemers

De teambuilding kleine groep “Urban Adventures” werd speciaal gemaakt voor groepen die veel minder dan de vereiste 20 deelnemers tellen.   Het is bovendien een leuke versie van ons best verkochte formule namelijk Lost.

Aan de start wordt u opgewacht door onze event coordinator.   Deze geeft een korte briefing en overhandigt uw toolkit.  Hierin zit een mobiele App met GPS en glossy spelmaterialen.  Maar ook specifieke attributen afhankelijk van de gekozen stad.

teambuilding kleine groep

Wat zijn de opdrachten in deze teambuilding voor kleine groepen?

Met de tips die ze krijgen van hun event coördinator, maar ook aan de hand van ludieke anekdotes gaan de teams op zoek naar een 10 tal bijzondere plaatsen in de stad.    Vervolgens liggen op elk van die checkpoints, een 3-tal opdrachten op hen te wachten.  Deze opdrachten kunnen bijvoorbeeld culinair, zintuiglijk zijn of licht sportief.  Ook historische, culturele en humoristische opdrachten zitten erin.  En uiteraard krijgen ze op elk checkpoint een grappige foto – of filmopdracht.

Op het laatste checkpoint gaat de prijsuitreiking door met oorkondes.  Hier ligt ook een cadeautje klaar voor de winnaars in de vorm van een doos echte Belgische koekjes..

Toolkit Teambuilding Kleine Groep

+ SPELMATERIALEN MET UW LOGO

+ GEPERSONALISEERDE APP met Audio & Video en ingebouwde GPS

+ BADGES op NAAM voor elke deelnemer

+ TOOLS eigen aan het gekozen spel

Voor wie is dit Urban Adventure geschikt?

Deze teambuilding kan niet gespeeld worden door groepen die meer dan 14 deelnemers tellen.  U kan het spel spelen in 1 of maximum 2 teams.  De Urban Adventure speelt zich af in een stad naar keuze.  De verschillende checkpoints kan u al wandelend bereiken.  Als u de juiste strategie hebt, dan legt u maximum 3,5 km af.   Op 1 checkpoint krijgt u een sportieve proef.   Dit is meestal Jeu de Boules.

Prijs in € : prijs per deelnemer (excl. BTW 21%)

aantal 1-1414-2021-7071-100>100
1/2 dag658 forfait incl. 14 dlnrs47nvtnvtnvt
dag798 forfait incl. 14 dlnrs47nvtnvtnvt

Uiteraard zijn alle kleine groepen van harte welkom op alle teambuilding activiteiten. Check het minimum forfait in de prijzentabel.

teambuilding kleine groep

Teambuilding planner by Urban Event Lab