Ecologische teambuilding “Green Feet”

Ecologische teambuilding : wie eindigt met de kleinste ecologische voetafdruk?

Green Feet is een ecologische teambuilding.  Terwijl u in team de mooiste plaatsen van de stad ontdekt, komt u op een ludieke, interactieve manier meer te weten over de ecologische voetafdruk die u achterlaat.

Opdrachten tijdens deze ecologische teambuilding

Bij de start wordt elk team uitgerust met een reuzegrote groene voet.  Doel van dit spel is die voet zo veel mogelijk te verkleinen.  Dit doe je door het maken van de juiste groene keuzes die je pad zullen kruisen.  En door afwisselende opdrachten uit te voeren (humoristisch, licht sportief, zintuiglijk, cultureel, …)   die verspreid liggen in de stad.

Op wie zou uw team inzetten?  Het modelgezin met een kast vol bamboekleren, maar als zondagse zonde graag eens met de Porche naar de kust scheurt?   Of gaat u eerder voor het sportieve gezin?  Het gezin dat elke zondag minstens 100 km fietst en zich vervolgens versterkt met een heerlijke cote à l’os?

Toolkit Ecologische Teambuilding Green Feet

+ SPELMATERIALEN MET UW LOGO

+ GEPERSONALISEERDE APP met Audio & Video en ingebouwde GPS

+ BADGES op NAAM voor elke deelnemer

+ TOOLS eigen aan het gekozen spel

Green Feet Ecologisch Teamevent Antwerpen

Voor wie is Green Feet geschikt?

Deze ecologische teambuilding is zoals al onze stadsspelen gemaakt om een zeer breed publiek aan te spreken.  De fysieke inspanning is beperkt tot wandelen en een licht sportieve uitdaging zoals golf of petanque.   Stijlvolle humor en spannende contradicties verrassen de teams op elk checkpoint.  Een stadsspel met opdrachten die u niet verwacht en waar nog lang over zal nagepraat worden dus …

Prijs in € per deelnemer (excl. BTW 21%)

aantal 1-2021-4041-7071-100>100
1/2 dag700 forfait incl. 20 dlnrs35333027
dag900 forfait incl. 20 dlnrs45434037

Dit ecologische stadsspel kan je spelen in 9 steden

Verminder je ecologische footprint terwijl je 1 van volgende steden (her)ontdekt:

teambuilding activiteiten Brugge

teamevents Gent

GPS spelen Antwerpen

citygame Leuven

groepsactiviteiten Mechelen

bedrijfsuitjes Brussel

teambuilding met GPS Oostende

groepsuitjes Ieper

teambuilding Kortrijk

ecologische teambuilding

Referenties

Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening, de directeur:  “Nogmaals bedankt voor de geslaagde organisatie.  Mijn medewerkers hebben het ten zeerste geapprecieerd.”

HR Management, Sodexo  “Hartelijk dank voor de perfecte organisatie van onze teambuilding.  Het was niet alleen fun, maar we hebben ook veel bijgeleerd en het was zeer de moeite waard.”

HR & Business Support Manager, Computacenter:  “Een dikke merci van onze medewerkers die zich allen heel goed hebben geamuseerd.  Onze mensen zijn vol lof over jullie organisatie en hebben een leuke dag beleefd.  Dus ook bedankt aan je medewerkers om dit waar te maken!”  

Ecologische teambuilding Green Feet: check nog meer details + referentielijsten


Teambuilding planner by Urban Event Lab