Teambuilding activiteiten: overzicht

Teambuilding activiteiten: ontdek hier alle formules in de 9 steden

Teambuilding activiteiten in de stad bekoren steeds een zeer ruim publiek.  Niet alleen Brugge, Brussel, Gent, Antwerpen maar ook Leuven, Mechelen, Oostende, Kortrijk en Ieper zijn de perfecte uitvalsbasis voor elk evenement.

Teambuilding stadsspelen: welke teambuilding opdrachten kruisen uw pad?

Hoewel u bij alle teambuilding activiteiten de leukste plekjes van de stad moet zoeken, zijn de opdrachten ter plaatse afhankelijk van het gekozen stadsspel.

Lost met GPS

teambuilding activiteiten met GPS

Tijdens het stadsspel Lost met GPS moeten de teams de meest diverse opdrachten uitvoeren: een petanque toernooi tegen een ander team, chocolade proeven op 2 manieren, ludieke anekdotes inschatten, brain crackers, artistieke teamfoto’s, … maken.

Green Feet

ecologische teambuilding activiteiten

Green Feet is een ecologische teambuilding.  De teams starten met een reuzegrote groene voet die hun ecologische voetafdruk voorstelt.  Via opdrachten en met logisch denken proberen ze die ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te verminderen …

Stresskippen temmen

teambuilding activiteiten met humor

Stresskippen temmen is een humoristisch team event.  Bij de start krijgen de teams een virtuele stresskip mee.  Vervolgens leren ze hem met veel humor op elke checkpoint een schijnbaar onschuldige , slechte gewoonte af.   Het team die met de minst gestresseerde kip aan de finish verschijnt, wint.

CHOC-O-RALLY

teambuilding activiteiten met chocolade

Het teamuitje CHOC-O-rally staat volledig in het teken van chocolade.  De teams gaan chocolade proeven op verschillende manieren.  Ook gaan ze snuiven met de chocolate shooter van Dominique Persoone.  Verder ontdekken ze aan den lijve wat een poepsnoepje is.  Tot slot gaan ze hun logo tekenen met chocoladeverf, …

Ieper en den Grooten Oorlog

teambuilding activiteiten in Ieper

De teambuilding activiteit Ieper en den Grooten Oorlog werd ontwikkeld in het kader van de herdenking van WO I.  Vredige plekjes, humoristische oorlogsopdrachten en anekdotes om stil van te worden, wisselen elkaar af.

Save the nuns

teambuilding activiteit humoristisch

Save the nuns is een humoristisch stadsspel waarbij de teams onthaald worden door een hippe non.  Helaas, de non zit in slechte papieren.  Ze roept de hulp van uw teams in om het Geschrift van de Arme Claeren terug te vinden.  Hierin staat een manier beschreven om schandelig rijk te worden.  De inhoud wil ze graag met u delen …

De Gestolen Vlaamse Meesters

teambuilding activiteit art crime Kraak de code

In het GPS spel “De Gestolen Vlaamse Meesters” zit een schilderij van onschatbare waarde in een plofkoffer.  Uw teams moeten de code achterhalen om het kunstwerk weer in veiligheid te brengen

Company Rescue

citygame teambuilding

De citygame Company Rescue is vooral geliefd omdat u het gemakkelijk kan personaliseren.   Bij de start van deze teambuilding activiteit wordt aangekondigd dat uw bedrijfsgeheimen zijn gestolen. Uw bedrijf heeft vervolgens 3 uren de tijd om ze weer uit handen van de hackers te nemen.   Het meesterbrein van uw team wordt hiervoor ingeschakeld.

Urban Adventures

teambuilding activiteiten voor kleine groepen

Urban Adventures is een teambuilding voor kleine groepen tot 14 deelnemers.  Gebaseerd op het programma met de meeste afwisseling: Lost met GPS.

De Transformaties

teambuilding met gps

De Transformaties is een teambuilding met GPS.  De teams worden onthaald door een verstrooide medewerker van ons kantoor.  Hij heeft de teams per ongeluk een middel toegediend waardoor je blijvend veranderd in de perfecte medewerker.  Vervolgens hebben de teams ongeveer 3 uur de tijd om een tegengif te bemachtigen.

CSI The Embryo’s

moordspel CSI

Moordspel CSI The Embryo’s kan zowel overdag als stadsspel als ‘s avonds in een dinerlocatie worden georganiseerd.  De deelnemers kruipen in de huid van toprechercheurs.   Hierbij gaan ze verdachten en getuigen aan de tand voelen …

Ipad Rally

teambuilding activiteit met Ipads

Zoals de naam zegt wordt de city game Ipad Rally gespeeld met Ipads.  Het virtuele spel wordt afgewisseld door ontmoetingen met echte mensen.

Culinaire teambuilding activiteiten

Zot van Gent

culinaire teambuilding activiteiten Gent

Dit teambuildingsdiner start aan boord met van een privébootje met een coupe Gantoise.  Vervolgens komen we aan in een oud klooster waar we verwend worden met de heerlijkste Gentse Waterzooi.  Tot slot rijden we met paard en kar naar de eindlocatie.  Hier genieten we van een heerlijk dessertbord met koffie/thee.

So Hungry

culinaire teambuilding activiteit met lunch of diner

Culinaire wandeling en teambuilding in 1.  Iedereen is er ondertussen van op de hoogte dat zitten op een stoel even schadelijk is als roken.  Daarom gaan op tussen elke gang van lunch/diner een interactieve wandeling maken …

Brugge kookt over

teambuilding activiteiten: Brugge kookt over

Brugge kookt over is een culinair teamevent dat start met een privé rondvaart.  Vervolgens gaan we naar de Oudste Herberg van de stad voor het aperitief.  De paardentram komt ons daar ophalen en brengt ons naar het mooiste restaurant van de stad voor het hoofdgerecht.   We sluiten in crescendo af met een heerlijk  dessert met koffie/thee.

Teambuilding activiteiten: waarom zijn dit de meest gekozen steden?

Gentteambuilding Gent

Gent is de meest gekozen stad voor organisatie van teambuilding activiteiten en meetings en dat is niet zonder reden. Het ligt centraal, is vlot bereikbaar en voortdurend in beweging.  Gent is een hippe stad.

Antwerpenteambuilding Antwerpen

In Antwerpen ondergaan volledige stadsdelen een metamorfose. Wat vroeger te mijden was, trekt nu jonge, creatievelingen aan. De stad zit in een stroomversnelling. Bijgevolg ontdek je bij elk bezoek weer iets nieuws.  Uiteindelijk bestaat er geen betere omgeving om de teamgeest aan te scherpen . De energie zweeft in de lucht en laat daarbij geen enkele groep onverschillig.

Leuventeambuilding Leuven

Leuven is een studentenstad wat een bijkomend voordeel is voor wie hier een teambuilding wil organiseren. Veel originele adressen aan weinig geld en immens veel vergaderzalen …

Bruggeteambuilding Brugge

Brugge, ook wel het Venetië van het Noorden genoemd, is een Unesco Werelderfgoedstad met historische toplocaties, een zeer rijk cultureel aanbod en uitmuntende gastronomie.

Brusselteambuilding Brussel

Het lijkt erop dat Brussel terug is van weggeweest.  Daarbij staan de Sint-Hubertusgalerijen, Manneke Pis, de bruine kroeg à la Mort Subite, de Sablon, de Kunstberg, de tuinen van het Koninklijk Paleis, … al te popelen om u met open armen te verwelkomen …

Mechelenteambuilding Mechelen

Wist je dat bijna alle bedrijven die Mechelen kiezen voor hun teambuilding afkomstig zijn uit regio Vlaanderen of Brussel en dat 80% van hun personeelsleden van zijn leven nog nooit in Mechelen is geweest?  Verder kan je er  de smaakpapillen verwennen met een Mechelse koekoek in een oud fabriekspand of een zwartpootkip in de brouwerij.

Oostendeteambuilding Oostende

Oostende en kunstenaars zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor James Ensor was de stad zijn muze.  Bovenal de vele  jolige mensen, de ontstuimige Noordzee en de kleuren van het carnaval zetten hem aan tot het creëren van zijn beste werken.   De zee is en blijft voor alleman een onuitputtelijke bron van inspiratie.   Laat die frisse wind maar eens blazen in uw team …

Kortrijkteambuilding Kortrijk

Op het vlak van bestemming voor de organisatie van een teambuilding kan je Kortrijk nog het beste vergelijken met de rayon vergeten groenten in de supermarkt.  Beide zijn zo lekker dat we ons afvragen waarom we er niet eerder aan gedacht hebben.

Ieperteambuilding Ieper

Hoewel we bij het horen van de naam Ieper, eerst en vooral terugdenken aan de oorlog, valt iets bijzonders op bij het starten van elke teambuilding.  Zonder uitzondering zijn alle deelnemers overweldigd door vredige sfeer die daar nu heerst.  Verder zorgen de authenticiteit van de Kazematten, de Last Post, de vestingen, … nog steeds voor kippenvel momenten.

Teambuilding planner by Urban Event Lab