nieuwe teambuilding Brugge

Nieuwe teambuilding “BRAIN DAMAGE©”: actueel, authentiek EN VOORAL HUMORISTISCH

Nieuwe Teambuilding: Brain Damage® laat je genieten van de stad, terwijl je iets bijleert over een pittig thema. Authentiek en boordevol stijlvolle humor. En van een professioneel niveau dat je nergens anders vindt.

nieuwe teambuilding brain damage

Nieuwe teambuilding: lach u een bult met Brain Damage©

Wist je dat telkens je het druk hebt of gestresseerd bent, al je bloed naar je oerbrein vloeit? Dat is helaas ook het minst slimme deel van je hersenpan.

Dan ben je natuurlijk nooit op je best. Dan zeg en doe je onbewust de domste dingen. Inderdaad … ONBEWUST, want je hebt het niet eens in de gaten. En dat zorgt best wel voor hilarische situaties.

Nieuwe teambuilding Brain Damage© : welke opdrachten zitten hierin?

Deze teambuilding leidt je naar 10 inspirerende locaties in de stad. Enerzijds kom je hier via ludieke challenges meer te weten over de stad en haar inwoners. Anderzijds ontdek je wat je oerbrein je allemaal laat doen als je onder druk staat. Tenslotte bepaalt een spannend eindspel welk team erin is geslaagd zoveel mogelijk aan de grillen van zijn oerbrein te weerstaan.

Resultaat van dit nieuwe teamevent: meer plezier op het werk en daarbuiten

Wie het geluk heeft aan deze teambuilding te mogen deelnemen, laat zich niet meer vangen! Want eens je doorhebt wat je oerbrein je allemaal laat doen als je onder druk staat, maak je voortaan automatisch een betere keuze. En het zijn net die betere keuzes die elke dag zorgen voor veel meer plezier in je leven. Niet alleen op je werk, maar vooral ook daarbuiten.

Het nieuwe stadsspel Brain Damage® behoort ongetwijfeld tot het beste wat we ooit gemaakt hebben.

De mix tussen enerzijds een stad ontdekken alsof je op reis bent en tegelijkertijd iets bijleren waar je je leven lang plezier van hebt, is onze specialiteit. Hierbij steken we de nieuwste, wetenschappelijke thema’s steeds in humoristisch jasje steken. Deze teambuilding is van een professioneel niveau dat je nergens anders vindt. En die de deelnemers onmogelijk ooit kunnen vergeten!

Kom u dus een bult lachen met onze nieuwste teambuilding Brain Damage®! En leer samen iets bij dat het leven niet alleen op het werk, maar ook daarbuiten veel leuker zal maken.

Prijs van deze nieuwe teambuilding volgens aantal deelnemers excl. btw

aantal deelnemers1-2020-4041-7071-100101-999
1/2 DAGforfait 600 € 30 €28 €26 €25 €
DAGforfait 800 €40 €38 €35 €32 €

Toolkit Nieuwe Teambuilding Brain Damage©

+ SPELMATERIALEN MET UW LOGO

+ GEPERSONALISEERDE APP met Audio & Video en ingebouwde GPS

+ BADGES op NAAM voor elke deelnemer

+ TOOLS eigen aan het gekozen spel

REVIEWS

Check onze uitgebreide referenties.

nieuwe teambuilding

Waar wordt deze nieuwe teambuilding activiteit georganiseerd?

In 9 Vlaamse steden maar ook in Brussel geven wij u alle tools om voor de rest van uw leven te kunnen weerstaan aan de grillen van uw oerbrein.  Ontdek ze hier!

stadsspel Oostende

GPS spelen Ieper

city games Kortrijk

groepsactiviteiten Brugge

bedrijfsuitjes Gent

teambuilding met GPS  Antwerpen

groepsuitjes Leuven

teambuilding Mechelen

teambuilding activiteiten  Brussel

Teambuilding planner by Urban Event Lab