nieuwe teambuilding Brugge

Nieuwe teambuilding “Fotografiska©”

Nieuwe teambuilding met op elk checkpoint een creatieve fotografietip met indrukwekkend resultaat.

Fotografiska © is een nieuwe teambuilding waar je nog lang van zal nagenieten.  Je selfies en andere creaties zullen namelijk op slag veel beter zijn.  Want fotograferen doen we tegenwoordig aan de lopende band.  Maar echt goede foto’s maken, hoe moet je dat doen?

Wat zijn de teamopdrachten in deze nieuwe teambuilding activiteit?

De allerleukste teamopdracht is zonder twijfel de openlucht portret studio met polaroids.  Want hier maak je een artistiek retroportret van elk van je collega’s.  Vervolgens print je het resultaat meteen uit.  Dus fun gegarandeerd!

Ook op alle andere checkpoints krijg je een simpele en creatieve fotografietip die je meteen kan uittesten.  Hoewel de opdrachten speels zijn, toch is het resultaat indrukwekkend .  Want saaie technische termen of ingewikkelde apparatuur komen niet voor.

Uiteraard zal u niet alleen fotograferen …   Bedoeling is om met uw team vooral veel plezier te hebben.  Door te wandelen, kunstwerken te analyseren, raadsels op te lossen en ludieke anekdotes in te schatten, zal u de stad in al zijn facetten kunnen ontdekken.    De fotografietips liggen immers verspreid in de stad over een 10-tal checkpoints.  Die zal je met je team, een mobiele App, een GPS toestel en een glossy roadbook moeten terugvinden.

Voor wie is deze nieuwe teambuilding geschikt?

Fotografiska@ is een originele teamactiviteit voor al wie voortaan met zijn gsm of het simpelste digitaal toestel sprankelende foto’s wil maken die raken.  Deze teambuilding is de kortste weg naar super selfies, sprekende portretten of kunstzinnige beelden.   Bovendien blijf je in beweging terwijl je van checkpoint naar checkpoint wandelt.

Prijs volgens aantal deelnemers excl. btw

aantal deelnemers 1-20 20-40 41-70 71-100 101-999
1/2 DAG forfait 600 €  30 € 28 € 26 € 24 €
DAG forfait 800 € 40 € 38 € 36 € 34 €

[maxbutton id=”6″]

 

Waar wordt deze teambuilding georganiseerd?

IIn 9 Vlaamse steden maar ook in Brussel wordt u ondergedompeld in de wereld van de fotografie.  Ontdek ze hier!

stadsspel Oostende

GPS spelen Ieper

city games Kortrijk

groepsactiviteiten Brugge

bedrijfsuitjes Gent

teambuilding met GPS  Antwerpen

groepsuitjes Leuven

teambuilding Mechelen

teambuilding activiteiten  Brussel

 

TOOLKIT TEAMBUILDING

Teambuilding planner by Urban Event Lab