OVER ONS

Teambuildingplanner is een tool ontwikkeld door evenementenbureau Urban Event Lab.

Zodat u snel de teambuilding kan vinden die perfect past bij uw team.  Dit in de stad van uw keuze.  En de prijs staat er meteen bij vermeld.

Teambuildingplanner is als onderdeel van Urban Event Lab  gespecialiseerd in de organisatie van teambuilding evenementen in de stad.

Historiek

Opgericht in 1980 waren wij één van de eerste eventbureau’s in België. Bijna 40 jaar organiseren wij dagelijks events, teambuildings en personeelsdagen vol enthousiasme en met veel liefde.

Missie en visie

Onze missie is het ontwikkelen en organiseren van originele events in de stad als teambuilding, training, maar ook gewoon voor de fun.  Zowel serieuze als speelse onderwerpen worden hierbij in een humoristisch jasje gegoten.

Na bijna 40 jaar bijschaven, jaarlijks innoveren en dankzij de feedback en inspiratie van tienduizenden deelnemers zijn wij zeker dat onze teambuildings van topkwaliteit zijn en dat wij de beste verhouding prijs/kwaliteit bieden.

Team

Urban Event Lab en Teambuildingplanner worden geleid door Veerle Vanhaecke. 

Opleiding:
Master in de rechten  – postuniversitair bedrijfspsychologie, toegepaste positieve psychologie

Beroepservaring:
1993-2003: bedrijfsadviseur/consultant start-ups, KMO’s en grote bedrijven
2003- heden: managing director Urban Event Lab en Teambuildingplanner

Alle teambuilding activiteiten worden ter plaatse begeleid door ons team van zeer ervaren en enthousiaste event coördinatoren.

Teambuilding planner by Urban Event Lab