culinair team evenement Brugge kookt over

Culinair team evenement Brugge als teambuilding

Culinair team evenement “Brugge kookt over”

Brugge kookt over is een culinair team evenement.   Zet uw 10.000 stappen tussen de gangen van een lunch of diner.  En ontdek zo de leukste plekjes in de stad, waaronder 3 bijzondere restaurants.

Deze teambuilding wordt omwille van de huidige coronamaatregelen tot nader order niet georganiseerd.

Verloop van dit culinair team evenement

Onthaal en aperitief

Onze gids onthaalt u aan het Concertgebouw in Brugge.  Optioneel legt u eerst een deel van de route af met een privébootje.  Vervolgens is de eerste halte het Duvelorium.  Daar geniet u van een aperitief met een adembenemend, panoramisch uitzicht.

Hoofdgerecht

Eerst volgt een omzwerving met ludieke anekdotes.  Daarna wordt het hoofdgerecht geserveerd in het mooiste restaurant van de stad.  Dit is de Cafedraal.  Want hier staat een heerlijk hoofdgerecht met wijn en water op u te wachten.  Voor de menu kan u  dan ook kiezen uit de suggesties van de chef.

In dit voorbeeldmenu kan u kiezen tussen

in de oven gegaarde kabeljauw met Belgisch witlof, aardappelpurée

mousselinesaus en grijze garnalen

of

gegrilde Ierse Angus runds filet mignon met béarnaise saus, salade en Belgische frieten

Dessert

Tot slot bereikt u na een laatste, pittig tochtje uw eindbestemming.  We komen aan in de Florentijnen.  Afhankelijk van de grootte van uw groep, wordt u hier verwend met een overheerlijk dessertbord of dessertbuffet.  Uiteraard vergezeld van koffie en thee.

Hoe lang duurt dit culinair team evenement “Brugge kookt over”?

Dit culinair team evenement duurt 3,5 tot 4 uur. Eens u vertrokken bent aan het Concertgebouw, bereikt u de laatste bestemming ongeveer 3 uren later.   Dit is het tijdstip waarop u aan het dessert begint.

Wanneer kan Brugge kookt over worden georganiseerd?

Brugge kookt over kan zowel als lunch als diner worden georganiseerd.   Het vertrekuur kan u na overleg in principe zelf kiezen.  Hou er wel rekening mee dat de bootjes in Brugge om 17.00 de binnenwateren moeten verlaten.  Dit om de rust van de bewoners te garanderen.   Als u een privébootje wil inlassen, is het laatste vertrekuur dus 16.30!

Prijs van dit culinair team evenement in €

Menu met aperitief, hoofdgerecht met wijn en water, dessertbord met koffie of thee:  72 EUR per persoon

Gids: 175 EUR (maximum 25 personen per gids)

Optioneel privébootje: 265 EUR per privéboot voor maximum 20 à 25 personen

Teambuilding tip

Dit culinair team event Brugge kookt over wordt vaak georganiseerd in combinatie met een teambuilding Brugge activiteit.

Teambuilding planner by Urban Event Lab