teamevent

Teamevent stresskippen temmen

Teamevent Stresskippen temmen: een originele keuze met veel humor

Stresskippen temmen is een origineel teamevent boordevol humor.

Bij de start krijgen de teams een extra teamgenoot mee: een virtuele stresskip.  Die laatste heeft ontdekt dat alle succesvolle mensen 1 eigenschap gemeen hebben.  Namelijk, ze zijn erin geslaagd 10 schijnbaar onschuldige gewoontes af te leren, die leiden naar steeds meer stress en burnout.

Wat zijn de opdrachten in dit teamevent?

De teams op pad naar 10 speciale checkpoints waarbij ze:

  1. Enerzijds de stad leren kennen en team versterkende opdrachten doen.  Daarom gaan ze snuiven, petanque spelen tegen een ander team, …  Maar ook ludieke anekdotes over de stad en haar inwoners inschatten,   …   En tot slot dialect leren spreken, braincrackers oplossen, …  Vervolgens krijgen ze op elk punt ludieke foto- en filmopdrachten , … Om uiteindelijk de naam van een mysterieuze locatie te kunnen achterhalen via tips die u krijgt gedurende het spel.
  2. Anderzijds moeten ze op elk checkpoint hun stresskip een schijnbaar onschuldige gewoonte afleren die leidt tot stress en burnout.  Dit gebeurt aan de hand van bewezen internationale, neuropsycholgische methodes die in een vrolijk jasje zijn gegoten.  De nieuwe, goede gewoontes worden aangeleerd met veel humor.  En af en toe krijgt de stresskip een serieuze schop onder zijn kont!  Uiteindelijk wint het team dat met de meest ontspannen kip aan de eindmeet verschijnt,  het spel.
stresskippen temmen Leuven

VOOR WIE is “stresskippen temmen” geschikt?

Stresskippen temmen vergt geen bijzondere fysieke inspanningen.  Al wandelend ontdek je op een ludieke manier 10 effectieve trucs die je kansen op stress en burnout significant verminderen.   Het teamevent is dus geschikt voor al wie ooit met stress te maken kan krijgen.  En er met een paar eenvoudige ingrepen iets wil aan doen.

DOEL van dit grappig teamevent

Uiteindelijk is het doel van deze teambuilding dat de deelnemers minstens 1 nieuwe gewoonte onthouden.

Als ze ervoor kiezen om die nieuwe gewoonte in te lassen, dan zullen ze gegarandeerd veel minder stress ervaren.   Bovendien zullen hun kansen op burnout significant verminderen.

Teamevent Stresskippen Temmen: toolkit

+ SPELMATERIALEN MET UW LOGO

+ GEPERSONALISEERDE APP met Audio & Video en ingebouwde GPS

+ BADGES op NAAM voor elke deelnemer

+ TOOLS eigen aan het gekozen spel

Prijs in € : organisatieforfait + prijs per deelnemer (excl. BTW 21%)

aantal1-20 21-4041-7071-100>100
1/2 dag680 forfait incl. 20 dlnrs 34322927
dag880 forfait incl. 20 dlnrs44423937

Tem stresskippen in je favoriete stad!

Hieronder vind je alvast een lijstje met alle mogelijkheden.

groepsuitjes Brugge

teambuilding Gent

teambuilding activiteiten Antwerpen

stadsspelen Leuven

GPS spel Mechelen

city games Brussel

groepsactiviteiten Oostende

bedrijfsuitje Ieper

teambuilding GPS Kortrijk

teamevent stresskippen

SAMENGEVAT :  waarom stresskippen temmen uitblinkt als teamevent

  1. KWALITEIT: de laatste wetenschappelijk bewezen psychologische technieken worden vertaald in luchtige en ludieke opdrachten
  2. ORIGINALITEIT: een gelijkaardig event waarbij het ontdekken van de leuke plekken in de stad wordt gecombineerd met het leren van trucs om stress en burnout te verminderen vind je nergens
  3. HUMOR: serieuze zaken in een humoristisch jasje steken zodat iedereen ervan kan genieten en tegelijkertijd iets kan bijleren is ons handelsmerk

Referenties

FOD Mobiliteit  – Beste Veerle, ik wens je heel erg te bedanken voor de superleuke dag die we hebben beleefd.  Het was heel fijn voor iedereen.

IBZ :Beste Veerle,  Bedankt voor de organisatie van de teambuilding.  Het was erg fijn en goed georganiseerd. De collega’s waren heel enthousiast.  Inhoudelijk zat het ook erg goed in elkaar.

Hudson: Beste Veerle, Ik wilde u en uw team toch nog even bedanken voor het zeer leuke stadsspel dat we vorige week vrijdag in Oostende mochten spelen, iedereen heeft zich enorm geamuseerd en we hadden bovendien enorm veel chance met het weer!  Ook bedankt voor het doorsturen van de foto’s.

Check de website van Urban Event Lab voor nog meer details.

Teambuilding planner by Urban Event Lab