teambuilding Oostende: activiteiten aan zee

Maak uw keuze uit de leukste teambuilding Oostende concepten!

Met een teambuilding Oostende laat u een frisse wind waaien door de hoofden van uw teams.  Zowel strand, zee als leuke adresjes voor eten en drinken zorgen voor verse inspiratie bij uw team event aan zee.

Teambuilding Oostende: ontdek hier de leukste formules

Teambuildingidee Save the nuns

Ludieke City Game Oostende: Red een stel hippe nonnen ©

Humor is de rode draad in deze ludieke city game in Oostende. Eerst worden de deelnemers gewapend met een toolkit met daarin het geschrift van een frivole non, gps, App en andere broodnodige benodigdheden. Vervolgens moeten ze een stel hippe nonnen – die op zwart zaad zitten – helpen om hun prachtig klooster van de ondergang te redden.

Prijs per persoon ca. 30

Teambuilding Oostende

Teambuilding Oostende aan zee: Lost©

Zeer afwisselende teambuilding in Oostende aan zee.   waarbij de teams op de 10 leukste plekjes in de stad getrakteerd worden op de meest afwisselende opdrachten.  Zo maken ze kennis met echte vissersvrouwen, leren ze Oostends dialect, gaan ze op bezoek bij Ensor, misschien moeten ze wel een overzetbootje nemen om al hun opdrachten te kunnen volbrengen, …

Prijs per persoon ca. 35

Teambuilding Stresskippen Temmen

Oostendse Stresskippen Temmen ©

Stresskippen temmen is een nieuwe, humoristische teambuildingsactiviteit in Oostende.  Bij de start krijgt u een extravagante teamgenoot mee. Namelijk een virtuele stresskip die een bijzondere ontdekking heeft gedaan. Want succesvolle mensen hebben – zonder uitzondering – 1 belangrijke eigenschap gemeen. Uiteindelijk zijn ze erin geslaagd zichzelf 10 onschuldige gewoontes af te leren die leiden tot stress en burnout.  Een gewoonte afleren is echter geen sinecure … Daarom roept de Stresskip de hulp van uw teams in om hem hierbij te helpen aan de hand van grappige trucs.

Prijs per persoon ca. 31

ecologische teambuilding

Ecologische Teambuilding Green Feet Oostende ©

Bij de start van de ecologische teambuilding Green Feet Oostende wordt u onthaald door een sympathieke geitenwollensok. Die heeft voor elk team een confronterende, reuzegrote groene voet bij. Die laatste stelt de gemiddelde ecologische voetafdruk van de Belg voor.   Elk team krijgt ook een toolkit met gps, App, roadbook en andere groene benodigdheden. Dit met 1 doel: hun ecologische voetafdruk op 10 inspirerende plaatsen in Oostende zoveel mogelijk proberen verminderen.

Prijs per persoon ca. 30

Escape Game Teambuilding Oostende

Escape Game Oostende Power ©

Deze Escape Game Oostende “Power” is favoriet op het vlak van mobiele escape spellen.   Met een flinke dosis doorzettingsvermogen, een tas met verrassende attributen in, maar ook een GPS en Mobiele App gaan de teams op pad.   Uiteindelijk is hun doel ontsnappen uit de stad Oostende …

Prijs per persoon ca. 24 tot 40 €

Chocolade Rally Oostende

Stadsspel In Oostende: de CHOC-o-Rally ©

Stadsspel in Oostende met 10 lekkere chocolade-opdrachten onderweg. De teams mogen enerzijds hun lusten botvieren met de chocolate shooter. Anderzijds ontdekken ze de smaak van de eerste praline ooit. Verder ondervinden ze aan den lijve waarom de apotheker vroeger slecht smakende medicijnen in een heerlijk jasje van chocolade verpakte en op je tong liet smelten …

Prijs per persoon ca. 40

Citygame Oostende

Teamuitstap Oostende Company Rescue ©

De teamuitstap Company Rescue is een origineel idee voor wie Oostende op een alternatieve manier wil (her)ontdekken. Tijdens een spannende missie zullen de teams op verschillende plekken in de stad een afwisselende opdracht vervullen. Bedoeling is hun bedrijf uit handen te houden van een stel criminelen van de ergste soort. Namelijk zij die misdaden plegen voor de kick alleen ….

Prijs per persoon ca. 27

Teambuilding Oostende: De Gestolen Ensor

De Gestolen Ensor©

De Gestolen Ensor is een uniek teambuilding spel .   De deelnemers proberen een schilderij van James Ensor van de ondergang  te redden.  Dit doen ze door op 10 originele plaatsen in Oostende een onderdeel van een geheime code te ontrafelen

Prijs per persoon ca. 30

Teambuilding Oostende Urban Adventures

City Game Oostende voor kleine groepen ©

Als u een citygame in Oostende zoekt voor een kleine groep, dan zijn de Urban Adventures een goed alternatief. U kan genieten van al de voordelen van de bestseller: citygame “Lost ”. En dat zonder geruïneerd te zijn.

Prijs per persoon ca. 43

Teambuilding planner by Urban Event Lab