teambuilding Ieper

Groepsactiviteit: teambuilding “Ieper en den grooten oorlog”

Ludieke groepsactiviteit om het einde van WO I te vieren

Tijdens deze groepsactiviteit ontdekt u op een grappige manier de stad Ieper en al haar oorlogsgeheimen.  De laatste technologiën zoals gepersonaliseerde mobiele Apps met ook GPS worden hiervoor ingezet.  Dit in combinatie met glossy roadbooks.  Ook de grappige opdrachten en humoristische verhalen over de oorlog maken van Ieper de stad bij uitstek om uw volgende teambuilding te organiseren.

Welke opdrachten zitten in deze groepsactiviteit?

De opdrachten in deze teambuilding zijn afwisselend en nemen verschillende vormen aan.  Humoristisch of artistiek.  Licht sportief maar ook culinair. Cultuur afgewisseld met een brain cracker.  U komt onder meer te weten hoe het voelt om te snuiven in de oorlog.  Maar ook wat er gebeurt als er een granaat in de latrine belandt.  En waarom soldaten een oorlogsmeter nodig hadden in Parijs …

Uiteraard maken de teams onderweg ook artistieke foto’s en filmpjes.

teambuilding Ieper

Voor wie is de teambuilding Special Ieper geschikt?

Voor iedereen! Zowel jonge blaadjes als oude rotten komen aan hun trekken. Herdenkingsfreaks maar ook ontdekkingsreizigers zullen genieten.  Sportievelingen alsook stijve harken zijn welkom.  Enkel een goed gevoel voor humor is een must voor al wie wil deelnemen.

Zoals u van ons gewoon bent, bereikt u alle checkpoints in wandeltempo.  Sinds de stoel nu de duivel is, zet u tijdens deze teambuilding ook uw 10.000 stappen op een afstand van 3,5 km.

Prijs in € : prijs per deelnemer (excl. BTW 21%)

aantal1-20 21-4041-7071-100>100
1/2 dag660 forfait incl. 20 dlnrs33302725
dag860 forfait incl. 20 dlnrs43403735

Referenties

MENSA :  “Dag Veerle, we hebben een prachtige dag beleefd in Ieper”

VILLERS: ” Ik moet je nog bedanken voor de prachtige dag die je ons hebt bezorgd, we hebben ervan genoten, ga zeker nog beroep op je doen.  Vele groetjes,  Linda”

Ontdek alle teambuilding activiteiten in Ieper

Groepsactiviteit Ieper Special

Teambuilding planner by Urban Event Lab