Teambuilding Gent: overzicht activiteiten

Teambuilding Gent: geef uw teamspirit een boost!

Geef uw teamspirit een boost met een teambuilding Gent.  Zo (her)ontdekt u de leukste plekjes in de stad!   Wellicht maakt u de dag nog leuker met een hemels etentje in een klooster of als u een gehaktbal gaat eten  in een statig herenhuis.

Alle leuke teambuilding Gent formules op een rij!

teambuilding Gent

Escape Game Gent Power ©

Escape Game Gent “Power” is de absolute nummer 1 onder de mobiele escape spellen.  Tijdens deze zinderende citygame proberen uw teams niet alleen te ontsnappen uit Gent, maar ook aan de willekeur van machtswellustige vrouwen.

Prijs per persoon ca. 24 tot 40 €

ecologische teambuilding

Ecologische Teambuilding Gent op groene voeten ©

Gent op groene voeten is bovenal een originele teambuilding in ecologisch thema.  Terwijl de teams hun ecologische voetafdruk zoveel mogelijk trachten te verminderen komen ze op de 10 mooiste plekken van Gent.

Prijs per persoon ca. 30

stresskippen temmen Leuven

Teamevent Gent Stresskippen Temmen ©

Gentse stresskippen temmen is een humoristisch teamevent met dubbele inzet.  Enerzijds gaan de teams team versterkende opdrachten uitvoeren op de mooiste plekjes in Gent. Anderzijds gaan ze op elk checkpoint op humoristische wijze een virtuele stresskip schijnbaar, onschuldige gewoontes afleren om zo zijn kansen op stress en burnout tot een minimum te herleiden …

Prijs per persoon ca. 31

Teamevent Gent met humor: Save The Nuns ©

Een hippe Gentse non staat uw teams op te wachten.  Hilariteit alom dus vanaf de start van deze humoristische teambuilding.  Al snel wordt duidelijk dat de Zuster kampt met financiële problemen.  Nochtans ligt duizelingwekkende rijkdom binnen haar handbereik.  Want haar klooster werd ooit geleid door een Moeder Overste die een methode had bedacht om schandalig rijk te worden.

Prijs per persoon ca. 30

stadsspel Gent Lost

Stadsspel Lost in Gent ©

Lost is het meest gekozen stadsspel in Gent.  En dat is uiteraard geen toeval.  Gewapend met een verrassende toolkit met daarin ook een gepersonaliseeerde App en ingebouwde GPS gaan de teams naar 10 afwisselende checkpoints.   Omwille van de humor, een proeverijtje, een jeu de boules toernooi op een overwachte plek, het spuiten van grafitti in het grafittistraatje, de grappige anekdotes, …, is deze teambuilding bijgevolg de beste keuze voor de meest veeleisende groepen.

Prijs per persoon ca. 35

teambuilding CHOC-o-rally

Teamuitje Gent: chocolade rally ©

Omdat heerlijke en afwisselende chocoladeopdrachten u leiden naar 10 onverwachte plaatsen in de stad is dit wellicht lekkerste teamuitje in Gent …

Prijs per persoon ca. 40

De Gestolen Van Eyck©

Interactief teambuilding spel waarbij de teams 1 van de topwerken van Van Eyck uit een plofkoffer moeten redden …

Prijs per persoon ca. 30

citygame Gent

City Game Gent Company Rescue ©

Citygame Gent Company Rescue is een unieke combinatie van zowel business als pleisure: een spannende citygame èn heerlijk genieten van de mooiste plekjes van de stad.

Prijs per persoon ca. 27

teambuilding met gps Gent

Teambuilding Gent: Urban Adventures voor kleine groepen ©

Teambuilding Gent “Urban Adventures” is gebaseerd op de populaire teambuilding Lost in Gent maar dan in een versie speciale voor kleine groepen tot 14. De deelnemers kunnen allemaal samenblijven of zich indelen in 2 teams die het bijgevolg tegen elkaar opnemen.

Prijs per persoon ca. 43

 

Een stadsspel is altijd een goede keuze.  Want opdrachten zijn steeds gevarieerd met veel humor en leuke anekdotes.  Bovendien wordt elk team uitgerust met  een App met ingebouwde GPS functie, grafitti spuitbus en glossy spelmaterialen.   Combineer tot slot met een hemels etentje in een klooster, pakhuis , brouwerij of eet een gehaktbal in een statig herenhuis.

Tip! Als u niet wil kiezen uit de vele leuke restaurants, neem er dan gewoon 3  (één voor elke gang) en ga voor de culinaire wandeling “Zot van Gent”, compleet met privéboot en paardentram.

Teambuilding planner by Urban Event Lab