teambuilding Gent

Teambuilding Gent: overzicht activiteiten

Teambuilding Gent: geef uw teamspirit een boost!

Geef uw teamspirit een boost met een teambuilding Gent.  Zo (her)ontdekt u de leukste plekjes in de stad!   Wellicht maakt u de dag nog leuker met een hemels etentje in een klooster of als u een gehaktbal gaat eten  in een statig herenhuis.

Alle leuke teambuilding Gent formules op een rij!

Escape Game Gent

Escape Game Gent “Power”

Escape Game Gent “Power” is de absolute nummer 1 onder de mobiele escape spellen.  Tijdens deze zinderende citygame proberen uw teams niet alleen te ontsnappen uit Gent, maar ook aan de willekeur van machtswellustige vrouwen.

TEAMBUILDINGPLANNER DETAILSPrijs per persoon va. 22 EUR excl. BTW

ecologische teambuilding Gent

Ecologische teambuilding Gent op groene voeten

Gent op groene voeten is bovenal een originele teambuilding in ecologisch thema.  Terwijl de teams hun ecologische voetafdruk zoveel mogelijk trachten te verminderen komen ze op de 10 mooiste plekken van Gent.

TEAMBUILDINGPLANNER DETAILSPrijs per persoon va. 22,5 EUR excl. BTW

teamevent Gent

Teamevent Gent: Stresskippen temmen

Gentse stresskippen temmen is een humoristisch teamevent met dubbele inzet.  Enerzijds gaan de teamsteam versterkende opdrachten uitvoeren op de mooiste plekjes in Gent. Anderzijds gaan ze op elk checkpoint op humoristische wijze een virtuele stresskip schijnbaar, onschuldige gewoontes afleren om zo zijn kansen op stress en burnout tot een minimum te herleiden …

TEAMBUILDINGPLANNER DETAILSPrijs per persoon va. 25 EUR excl. BTW

teambuilding Gent met humor Save the nuns

Teambuilding Gent met humor: Save the nuns

Een hippe Gentse non staat uw teams op te wachten.  Hilariteit alom dus vanaf de start van deze humoristische teambuilding.  Al snel wordt duidelijk dat de Zuster kampt met financiële problemen.  Nochtans ligt duizelingwekkende rijkdom binnen haar handbereik.  Want haar klooster werd ooit geleid door een Moeder Overste die een methode had bedacht om schandalig rijk te worden.

TEAMBUILDINGPLANNER DETAILSPrijs per persoon va. 22 EUR excl. BTW

nieuwe teambuilding Gent 

Nieuwe teambuilding Gent – FOTOGRAFISKA ©

Wil jij voortaan betere selfies enz. maken, maar zonder je te moeten verdiepen in saaie technische details en apparaten?  Dan is Fotografiska iets voor jou!  Tijdens deze nieuwe teambuilding krijg je niet alleen op elk checkpoint een speelse fotografietip.  Je bezoekt met je team ook de leukste plekjes in de stad.

TEAMBUILDINGPLANNER DETAILSPrijs per persoon va. 24 EUR excl. BTW

stadsspel Gent Lost

Stadsspel Lost in Gent

Lost is het meest gekozen stadsspel in Gent.  En dat is uiteraard geen toeval.  Gewapend met een verrassende toolkit met daarin ook een GPS en App gaan de teams naar 10 afwisselende checkpoints.   Omwille van de humor, een proeverijtje, een jeu de boules toernooi op een overwachte plek, het spuiten van grafitti in het grafittistraatje, de grappige anekdotes, …, is deze teambuilding bijgevolg de beste keuze voor de meest veeleisende groepen.

TEAMBUILDINGPLANNER DETAILSPrijs per persoon va. 28 EUR excl. BTW

teambuilding activiteiten Gent 

Teambuilding activiteiten Gent van de nieuwste generatie: IPAD RALLY

Teambuilding activiteiten in Gent van de nieuwste generatie met Ipads, 4G en ongelimiteerde mogelijkheden.  Het is de eerder de combinatie van real time resultaten, de interactie tussen de teams maar ook ontmoetingen met echte Gentenaren die de Ipad Rally naar een nooit eerder gezien funlevel optillen.  Verder zijn de opdrachten steeds gevarieerd met veel humor en leuke anekdotes.  Bovendien wordt elk team uitgerust met gps, Ipad met 4G, grafitti spuitbus, camera en glossy roadbook.

TEAMBUILDINGPLANNER DETAILSPrijs per persoon va. 22,5 EUR excl. BTW

teamuitje Gent  

Teamuitje Gent: Chocolade rally

Omdat heerlijke en afwisselende chocoladeopdrachten u leiden naar 10 onverwachte plaatsen in de stad is dit wellicht lekkerste teamuitje in Gent …

TEAMBUILDINGPLANNER DETAILSPrijs per persoon va. 30 EUR excl. BTW

gent 16 

GPS spel “De Gestolen Vlaamse Meesters 2018-2020”

Interactief gps spel waarbij de teams 1 van de topwerken uit het project ” De Vlaamse Meesters 2018-2020 uit een plofkoffer moeten redden …

TEAMBUILDINGPLANNER DETAILSPrijs per persoon va. 22 EUR excl. BTW

citygame Gent 

Citygame Gent: Company Rescue

Citygame Gent Company Rescue is een unieke combinatie van zowel business als pleisure: een spannende citygame èn heerlijk genieten van de mooiste plekjes van de stad.

TEAMBUILDINGPLANNER DETAILSPrijs per persoon va. 22 EUR excl. BTW

moordspel Gent 

Moordspel Gent: CSI The Embryo’s

CSI The Embryo’s is een moordspel.  Terwijl uw rechercheteams op pad gaan in de Gentse binnenstad, leggen ze verdachten en getuigen het vuur aan de schenen …

TEAMBUILDINGPLANNER DETAILSPrijs per persoon va. 30 EUR excl. BTW

teambuilding met gps Gent 

Teambuilding met GPS Gent: De Transformaties

De Transformaties is een grappige teambuilding met GPS te Gent.  Eerst worden de teams  verwelkomd worden door een verstrooide professor.  Hij heeft per ongeluk een middel in hun welkomhapje gedaan waardoor ze binnen de 3 uur blijvend transformeren in de ideale werknemer. Bijgevolg zijn ze niet meer in staat om neen te zeggen tegen de baas.  Er is echter nog 1 manier om aan dit tragische lot te ontsnappen: een tegengif op de kop tikken via de 10 leukste plekjes in Gent.

TEAMBUILDINGPLANNER DETAILSPrijs per persoon va. 22 EUR excl. BTW

teambuilding Gent kleine groepen 

Teambuilding Gent: Urban Adventures voor kleine groepen

Teambuilding Gent “Urban Adventures” is gebaseerd op de populaire teambuilding Lost met GPS maar dan in een versie speciale voor kleine groepen tot 14. De deelnemers kunnen allemaal samenblijven of zich indelen in 2 teams die het bijgevolg tegen elkaar opnemen.

TEAMBUILDINGPLANNER DETAILSPrijs per persoon va. 35 EUR excl. BTW

 

 

Een stadsspel is altijd een goede keuze.  Want opdrachten zijn steeds gevarieerd met veel humor en leuke anekdotes.  Bovendien wordt elk team uitgerust met  gps, App, grafitti spuitbus, camera en glossy roadbook.   Combineer tot slot met een hemels etentje in een klooster, pakhuis , brouwerij of eet een gehaktbal in een statig herenhuis.

Tip! Als u niet wil kiezen uit de vele leuke restaurants, neem er dan gewoon 3  (één voor elke gang) en ga voor de culinaire wandeling “Zot van Gent”, compleet met privéboot en paardentram.

[maxbutton id=”6″]

 

 

 

 

 

 

Teambuilding planner by Urban Event Lab