teambuilding evenement

Teambuilding evenement De Transformaties

Teambuilding evenement “De Transformaties”

De transformaties is een ludiek teambuilding evenement.   Bovendien is het achterliggend verhaal zeer geschikt om te personaliseren.  Zo creëer je in no time een unieke teambuilding die volledig past in uw bedrijfscultuur.

Dit teambuilding evenement wordt omwille van de coronamaatregelen tot nader order niet georganiseerd.

Het standaardverhaal achter dit teambuilding evenement.

Bij de start worden uw teams verwend met een hapje.  Zo zijn ze meteen in opperbeste stemming.

Maar dan start de event coördinator de briefing met een bekentenis.  Toen hij een nieuw teambuilding evenement moest bedenken, werd zijn geest verlicht met een lumineus idee.  In plaats van een spel te ontwerpen, brouwde hij een elixier.  1 druppel ervan is voldoende om te transformeren in de perfecte teamplayer.  Helaas is er een bijwerking.  Namelijk de onbedwingbare neiging zijn hele leven ten dienste te stellen van de werkgever.   Dat uit zich bijvoorbeeld in het volgende.  Nooit geen vakantie meer willen nemen.  De baas verafgoden.  Elke dag 4 gratis overuren presteren, enz…

Algauw is het voor iedereen duidelijk.  Dat elixier zat in hun welkomhapje.

Wat zijn de opdrachten tijdens deze teambuilding?

Doel van het spel is dat de teams binnen de 3 uur aan een tegengif geraken.   Zoniet transformeren ze allemaal in een perfecte teamplayer.   Met alle gevolgen vandien.

Gewapend met hun toolkit trekken de teams de stad in.  Op elk checkpoint wacht hen een afwisselende challenge.   Telkens ze een opdracht tot een goed einde brengen, zijn ze een stap dichter bij de plaats waar het tegengif zich bevindt.

Uiteraard maken ze ook ludieke foto’s en filmpjes.  En krijgen ze straffe verhalen te horen over de stad en zijn inwoners.

Voor wie is dit teambuilding evenement geschikt?

De transformaties is een stadsspel.   De teams moeten op wandeltempo een 10-tal controlepunten in de stad terugvinden.  Totale afstand is 3,5 km.  Onderweg is er ook een licht sportieve proef zoals petanque.  Maar eigenlijk zijn alle opdrachten geschikt voor een zeer ruim publiek.   Namelijk van 12 tot 100 jaar!  Ook in deze formule kan je een keuze maken tussen 2 versies.  Namelijk de digitale detox versie of de versie met mobiele Apps.

Prijs in € volgens aantal deelnemers excl. BTW

aantal deelnemers 1-20 20-40 41-70 71-100 101-999
1/2 DAG forfait 560 €  28 € 27 € 25 € 22 €
DAG forfait 760 € 38 € 37 € 35 € 32 €

[maxbutton id=”6″]

Kan je dit teambuilding evenement overal organiseren?

In onderstaande steden kan je voorgoed transformeren in de perfecte teamplayer:

teamevents Kortrijk

team opdrachten Ieper

GPS teambuilding Oostende 

citygames Brussel

activiteit groepen Mechelen

teamuitstap Leuven

bedrijfsuitstappen Antwerpen

GPS spelen Gent

ideeën teambuilding Brugge

Referenties

Ik wil je nog even bedanken voor de fantastische teambuilding die jullie voor ons hebben georganiseerd, onze personeelsleden waren allemaal geweldig enthousiast nadien!  Het was fijn om op die manier samen te werken! – Directeur Kind en Preventie

Teambuilding planner by Urban Event Lab