Teambuilding Leuven: overzicht activiteiten

Teambuilding Leuven geeft uw groepsbrein een boost

Nergens in België stijgt immers zoveel wijsheid op uit de hoofden van de mensen als in Leuven.  Vind hier uw ideale teambuilding Leuven.

Teambuilding Leuven: ontdek10 top formules!

Teambuilding Leuven

Teambuilding Activiteit Leuven: De Gestolen Vlaamse Meesters©

Museum M roept namelijk uw hulp in om een topwerk uit uit een plofkoffer te redden. Verder krijgen de teams een toolkit met o.m. een interactieve App, GPS, glossy spelmaterialen, … Hiermee moeten ze op 10 plaatsen in Leuven een onderdeel van een geheime code van 10 tekens achterhalen…

Prijs per persoon ca. 30

Teamevent Leuven

Teamevent Leuven: Choc-o-Rally ©

De CHOC-O-RALLY is een culinair teamevent.  Bijgevolg worden de teams ingewijd in de geheimen van chocolade op verschillende plaatsen in Leuven.  De deelnemers gaan uiteraard vooral proeven, maar ook veel kunnen lachen met de grappige chocolade anekdotes die in dit teamevent zitten verwerkt.

Prijs per persoon ca. 40

Teambuilding Leuven Lost

Teambuilding Spel: Lost in Leuven©

Wat populariteit betreft, staat dit teambuilding spel helemaal bovenaan en dat heeft zo zijn redenen.  Ingedeeld in teams van 6 tot 8 personen (her)ontdekken de deelnemers de stad Leuven op verschillende manieren.  Ze moeten eens iets proeven en een ingrediënt raden.  Verder leven ze zich in in het studentenleven.  Ze ontdekken niet alleen waarom de Begijnen geen nonnen zijn, maar spelen ook een licht sportieve proef tegen een ander team. Tenslotte ontrafelen ze  het geheim van Erasmus en bezoeken ze het graf van Pater Damiaan, …  Waarschijnlijk is dit teambuilding spel door zowel zijn afwisseling als humor, het meest gekozen teamevent in de stad Leuven.

Prijs per persoon ca. 35

Teambuilding Stresskippen  Temmen

Teambuilding Leuven: Stresskippen Temmen ©

De teambuilding Leuven “stresskippen” temmen is geen gewone teambuilding activiteit!  Ten slotte is humor de rode draad in dit teamevent.  Bij de start krijgt u zelfs een extra teamgenoot mee: een virtuele stresskip.   Vervolgens zal u hem op 10 originele hidden gems in de Leuvense binnenstad maar vooral met veel humor en af en toe eens een schop onder zijn reet, 10 onschuldige gewoontes afleren die leiden tot stress en burnout.  Uiteindelijk wint het team dat met de meest stressvrije kip aan de finish verschijnt.

Prijs per persoon ca. 31

Escape Game Teambuilding

Escape Game Leuven Power ©

Escape Game Leuven “Power” is de Rolls Royce op het vlak van mobiele escape games.  Uw teams proberen immers niet te ontsnappen uit een kamer, maar uit Leuven.  Maar ook aan machtswellustige vrouwen!  Dit doen ze door raadsels, brain crackers en enigma’s te ontcijferen …

Prijs per persoon ca. 24 tot 40 €

Ecologische Teambuilding Green Feet

Eco Teambuilding Leuven: Green Feet©

De eco teambuilding Leuven Green Feet speelt zich af in de historische binnenstad van Leuven. Eerst proberen de teams op de 10 leukste spots on and off the beaten track hun ecologische voetafdruk te verminderen.  Dit doen ze door het uitvoeren van een onverwachte, grappige, typische, culinaire of licht sportieve missie. Uiteindelijk is het team dat met de kleinste “groene voet” aan de finish verschijnt, de winnaar.

Prijs per persoon ca. 30

City Game Leuven Company Rescue ©

Company Rescue is niet alleen een spannend teambuilding spel in Leuven. Het wordt ook helemaal op het lijf van uw bedrijf geschreven.

Prijs per persoon ca. 27

Teamuitje Leuven voor xs groepen tot 14 dlnrs ©

Op zoek naar een teamuitje in Leuven dat zowel geschikt is voor kleine groepen als een goede prijs/kwaliteit verhouding kent?   Check dan de Urban Adventures

Prijs per persoon ca. 43

Stadsspel Leuven met humor: Save The Nuns ©

Humoristisch stadsspel in Leuven waarbij uw teams worden opgewacht door een excentrieke Moeder Overste die een bijzondere vondst heeft gedaan.  Een haar van haar illustere voorgangsters heeft ooit een methode bedacht om schandalig rijk te worden.  Om te vermijden dat het document in de verkeerde handen zou vallen, heeft ze het beveiligd met een wachtwoord… .  Ze heeft aanwijzingen nagelaten die leiden naar 10 verrassende punten in Leuven zodat de nonnen het Geschrift kunnen inkijken in het geval van nood.  Helaas, het klooster is eerder excentriek dan slim en de nonnen zijn het spoor bijster. Ze roepen de hulp in van uw teams

Prijs per persoon ca. 30

Teambuilding planner by Urban Event Lab