citygame

Citygame als teambuilding: Company Rescue

Citygame Company Rescue wordt volledig op het lijf van uw bedrijf geschreven.

De citygame Company Rescue is een spannende teambuilding.  U maakt onder meer gebruik van een superleuke mobiele App en de meest recente GPS ontvangers.

Het verhaal achter deze citygame

Van oudsher worden misdaden immers altijd om 1 van de volgende redenen gepleegd.  Geld, een vrouw, wraak of stilte (een geheim bewaren dus).

De laatste jaren is een 5de reden ontstaan namelijk DE KICK.  Voor de eerst keer is deze verwerpelijke trend gesignaleerd in België.  Toen uw bedrijf werd bedreigd door een stel gewapende mannen, zagen ze geen andere uitweg dan hun meest waardevolle bezit prijs te geven.  Wat dit is, wordt op maat uitgewerkt in functie van uw activiteit of product.

citygame coronaproof

Wat zijn de teamopdrachten in deze citygame?

In plaats van losgeld te vragen zoals verwacht, sturen de overvallers even later een App door.  De App is vergezeld van een duidelijke boodschap.  U heeft tot middernacht om de map te ontgrendelen waar de gestolen documenten zijn ondergebracht.  Zoniet worden al uw bedrijfsgeheimen op internet gepubliceerd.

De App leidt de teams naar 10 checkpoints in de stad.   Op elk van die punten gaan de teams afwisselende teamopdrachten doen.  Trivia vragen, praktische proeven en artistieke foto- en filmopdrachten kruisen hun pad.

Voor wie is dit stadsspel geschikt?

Deze teambuilding activiteit is een nooit eerder geziene combinatie van business en plezier.   Deze professioneel onderbouwde, team versterkende formule spreekt dan ook het ruimste publiek aan.  Dit terwijl u geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Prijs in € : prijs per deelnemer (excl. BTW 21%)

aantal 1-2021-4041-7071-100>100
1/2 dag599 forfait incl. 20 dlnrs 29272522
dag799 forfait incl. 20 dlnrs39373532

Citygame Toolkit

+ SPELMATERIALEN MET UW LOGO

+ GEPERSONALISEERDE APP met Audio & Video en ingebouwde GPS

+ BADGES op NAAM voor elke deelnemer

+ TOOLS eigen aan het gekozen spel

Deze citygame wordt georganiseerd in 9 steden

Check meteen alle mogelijkheden en prijzen!

teambuilding Brugge

teambuilding activiteiten Gent

teamevents Antwerpen

GPS spel Leuven

city game Mechelen

groepsactiviteiten Brussel

bedrijfsuitje Oostende

teambuilding met GPS Ieper

groepsuitjes Kortrijk

Referenties

VLERICK SCHOOL – “Nogmaals bedankt voor de organisatie van de citygame.  Onze teamleden hebben ervan genoten.  Achteraf hebben we nog veel plezier beleefd aan de foto’s en filmpjes die we moesten maken!”

VITAULIC – “De teambuilding is zeker naar wens verlopen.  Iedereen was zeer tevreden en vond het een geslaagde activiteit.  De opdrachten waren ook zeer gevarieerd en voor iedereen leuk.”

Check onze uitgebreide referentielijst

citygame

Teambuilding planner by Urban Event Lab