GPS spel

GPS spel Teambuilding: “De gestolen Vlaamse Meesters “

GPS spel met als doel 6 meesterwerken uit het Project “De Vlaamse Meesters 2018-2020” uit een plofkoffer bevrijden.

Dit GPS spel speelt zich af in de wereld van kunst en cultuur.  Toerisme Vlaanderen heeft kosten noch moeite gespaard om toeristen van over de ganse wereld naar Vlaanderen te lokken.  Dit met het project De Vlaamse Meesters.  Maar dit groots event is nog niet goed en wel begonnen, of een grote kunstroof vindt plaats.

Onbekenden stelen in 6 verschillende Vlaamse Steden een topwerk.  Op exact hetzelfde moment dan nog.    Diezelfde avond worden de werken door een koerier teruggebracht naar de musea.  Echter, opgeborgen in een plofkoffer.  En vergezeld van een duidelijke boodschap.   Als 3 x de verkeerde code wordt ingetikt, dan volgt een explosie.  Met als gevolg de volledige vernietiging van het kunstwerk.

Wat zijn de opdrachten in dit GPS spel

Om de draak te steken met de organisatoren van het Project de Vlaamse Meesters hebben de dieven bovendien zelf een evenement bedacht.  Namelijk een teambuilding met GPS die leidt naar een 10-tal punten in de stad.

Op elk van die punten kan je door het uitvoeren van afwisselende opdrachten een onderdeel van die code bemachtigen.  Of dankzij de tip van een ‘toevallige’ local .   Op het eindpunt probeert elk team de plofkoffer onschadelijk te maken.   Zullen ze het schilderij redden?  Of volgt een explosie die tot ver buiten de stad zal weergalmen?

Voor wie is deze teambuilding met GPS geschikt?

Voor wie houdt van een actieve, intellectuele teambuilding.   Waarbij strategisch inzicht, samenwerken en een stad ontdekken op unieke wijze wordt gecombineerd.  U zet uw 10.000 stappen tijdens een tocht van 3.5 km.

Prijs volgens aantal deelnemers excl. btw

aantal deelnemers 1-20 20-40 41-70 71-100 101-999
1/2 DAG forfait 580 €  29 € 28 € 27 € 25 €
DAG forfait 780 € 39 € 38 € 37 € 35 €

[maxbutton id=”6″]

Ontdek hier de perfecte stad voor deze teambuilding met GPS

Deze teambuilding activiteit ziet er in elke stad weer anders uit.  Als je naar Brugge gaat, dan redt je een werk van Pourbus.  Maar in Gent gaat het om een schilderij van Van Eyck.  Of wat dacht je van Ensor in Oostende? Misschien ga je toch liever naar Antwerpen voor Rembrandt?

teamuitstap Brugge

city games Gent

groepsactiviteiten Antwerpen

bedrijfsuitjes Leuven

team events met GPS Mechelen

groepsuitjes Brussel

teambuilding Oostende

teambuilding activiteiten Ieper

stadsspel Kortrijk

Referenties

“We wilden u toch nog even bedanken voor het organiseren van het event!  De reacties bij de collega’s zijn unaniem positief, ondanks de regen”. – TNS Global

“Bedankt voor het leuke event !! We hebben er van genoten !!” – Delta Lloyd Bank

“Ik zou je graag willen bedanken voor het aangename stadsspel gisteren. Ik heb positieve feedback van het team gekregen en ze hebben zich dus goed geamuseerd.” – DHL

 

Teambuilding planner by Urban Event Lab