Teambuilding Ieper: ontdek alle activiteiten

Teambuilding Ieper: een bijzondere ontdekkingstocht voor het ganse team!

Als u een teambuilding Ieper organiseert, dan krijgen uw teams gegarandeerd vleugels.  Niet alleen de desolate schoonheid, maar ook de ultieme rust die deze stad uitstraalt, houdt de deelnemers vanaf de eerste minuut in zijn greep.

Teambuilding Ieper: specials die je ooit eens gedaan moet hebben

Teambuilding special – Ieper en den grooten oorlog

teambuilding Ieper special

Ieper en den Grooten Oorlog is een special.   De deelnemers zullen hierbij genieten van bijzondere plekken in de stad.   Zo kom je onder meer te weten waarom je in de oorlog beter hond dan kat was.  Maar ook wat de oorlogsmeters in Parijs met onze soldaten deden.  Verder kan je zelf ondervinden hoe chocolade smaakte in oorlogstijd.  Ook speel je een spel dat de soldaten hun motivatie teruggaf …

Groepsactiviteit Ieper en den Grooten Oorlog: info & prijzen

28 € ∗

Stadsspel Ieper – help, de Ieperse nonnen zitten op zwart zaad

stadsspel Ieper met humor

Humoristisch stadsspel Ieper waarbij je niet alleen op de tofste plekken in de stad komt, maar ook een stel frivole nonnen van de ondergang redt.  Ze zitten namelijk op zwart zaad.  Bijgevolg zit de kans erin dat ze hun prachtige klooster moeten verkopen.  Gelukkig heeft ooit een Moeder Overste een Geschrift geschreven waarin een methode staat om schandalig rijk te worden.  Als u de nonnen helpt om het Geschrift terug te vinden, dan zijn zij bereid de inhoud met u te delen …

Alle details over dit teamuitje

29 € ∗

Escape Game Ieper “Power”

Escape Game Ieper  

Op zoek naar een teambuilding met een super actueel thema?  De mobiele Escape Game Ieper “Power” zal al uw wensen overtreffen.  Want uw teams zullen tijdens deze spannende teambuilding uit de stad Ieper proberen te ontsnappen.  Maar eerst moeten ze hun koffer vol verrassende materialen zien open te krijgen ….

Escape Game: details

28 € ∗

Nieuwe teambuilding Ieper – FOTOGRAFISKA ©

nieuwe teambuilding Ieper  

De leukste opdracht tijdens deze nieuwe teambuilding activiteit te Ieper is ongetwijfeld de openlucht portretstudio met polaroids.  Hier maak je grappige portretten van je collega’s.  En het resultaat druk je meteen af.  Maar ook 9 andere, speelse fotografie-opdrachten kruisen je pad.  Dit terwijl je de mooiste stadsdelen bezoekt met je collega’s.

Nieuwe groepsactiviteit: info & prijzen

30 € ∗

[maxbutton id=”6″]

Teambuilding planner by Urban Event Lab