Teambuilding Ieper: ontdek alle activiteiten

Teambuilding Ieper: een bijzondere ontdekkingstocht voor het ganse team!

Als u een teambuilding Ieper organiseert, dan krijgen uw teams gegarandeerd vleugels.  Niet alleen de desolate schoonheid, maar ook de ultieme rust die deze stad uitstraalt, houdt de deelnemers vanaf de eerste minuut in zijn greep.

Teambuilding Ieper: specials die je ooit eens gedaan moet hebben

teambuilding Ieper

Teambuilding Special Ieper en den Grooten Oorlog ©

Ieper en den Grooten Oorlog is een special. De deelnemers zullen hierbij genieten van bijzondere plekken in de stad. Zo kom je onder meer te weten waarom je in de oorlog beter hond dan kat was. Maar ook wat de oorlogsmeters in Parijs met onze soldaten deden. Verder kan je zelf ondervinden hoe iets smaakte in oorlogstijd. Ook speel je een spel dat de soldaten hun motivatie teruggaf …

Prijs per persoon ca. 24 tot 40 €

Escape Game Ieper

Escape from Ieper ©

Op zoek naar een teambuilding met een super actueel thema?  De mobiele Escape Game Ieper “Power” zal al uw wensen overtreffen.  Want uw teams zullen tijdens deze spannende teambuilding uit de stad Ieper proberen te ontsnappen.  Maar eerst moeten ze wijs geraken uit een tas met verrassende attributen ….

Prijs per persoon ca. 24 tot 40 €

ecologische teambuilding Brugge Green Feet

Ecologische Teambuilding Green Feet Ieper ©

In deze ecologische teambuilding doen uw teams een poging om Moeder Aarde ter redden. Terwijl ze zich begeven naar de leukste plekken in Ieper, proberen ze gaandeweg hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken.

Prijs per persoon ca. 30

Teambuildingidee Save the nuns

Stadsspel Ieper: help, de Ieperse nonnen zitten op zwart zaad ©

Humoristisch stadsspel Ieper waarbij je niet alleen op de tofste plekken in de stad komt, maar ook een stel frivole nonnen van de ondergang redt. Ze zitten namelijk op zwart zaad. Bijgevolg zit de kans erin dat ze hun prachtige klooster moeten verkopen. Gelukkig heeft ooit een Moeder Overste een Geschrift geschreven waarin een methode staat om schandalig rijk te worden. Als u de nonnen helpt om het Geschrift terug te vinden, dan zijn zij bereid de inhoud met u te delen …

Prijs per persoon ca. 30

stadsspel stresskippen temmen

Teambuilding met humor: Stresskippen Temmen in Ieper ©

Terwijl je de mooiste plekjes van Ieper bezoekt, leer je op humoristische wijze iets bij over een pittig thema. Want op elk checkpoint zal je een virtuele stresskip een slechte gewoonte moeten afleren die de veroorzaker is van stress en burnout. Na deze teambuilding in Ieper ervaar je gegarandeerd meer plezier en minder stress. En dat voor de rest van je leven!

Prijs per persoon ca. 31

teambuilding Ieper

Teambuilding Lost in Ieper©

Lost is het populairste stadsspel.  Maar dat is ook logisch.  Gewapend met een op maat gemaakte toolkit met daarin een gepersonaliseeerde App met GPS functie gaan de teams op zoek naar 10 checkpoints.   Stijlvolle humor, een proeverijtje, een petanque toernooi op een overwachte plek, grappige verhalen maar ook kippenvelmomenten kruisen hun pad …

Prijs per persoon ca. 35

Teamevent Ieper

De Gestolen Vlaamse Meesters©

Spannende citygame waarbij de teams een kunstwerk van onschatbare waarde uit een plofkoffer moeten redden … Maar hiervoor hebben ze een code nodig die ze kunnen ontcijferen op verschillende checkpoints in de stad.

Prijs per persoon ca. 30

citygame Ieper

Company Rescue Ieper ©

Company rescue is een teamevent in Ieper waarvan het inleidende verhaal helemaal op het lijf van uw bedrijf kan worden geschreven. Spannende opdrachten brengen uw teams naar de 10 mooiste locaties in de stad.

Prijs per persoon ca. 27

teambuilding Ieper voor kleine groepen

Teambuilding Ieper voor kleine groepen: Urban Adventures ©

De teambuilding voor kleine groepen “Urban Adventures Ieper” werd speciaal ontwikkeld voor groepen met maximum 14 deelnemers. Bovendien is dit teambuilding spel geïnspireerd op de bestseller Lost in Ieper. Je kan allemaal samen blijven of splitsen in 2 teams die het tegen elkaar opnemen.

Prijs per persoon ca. 43

Teambuilding planner by Urban Event Lab