Teambuilding Antwerpen: unieke activiteiten

Teambuilding Antwerpen: originele activiteiten in een bruisende stad

Een teambuilding Antwerpen organiseren heeft dezelfde effect als een citytrip.  Antwerpen bruist en evolueert bovenal enorm snel.  Hieronder vindt u een lijst met de leukste team versterkende activiteiten!  Wil je eten met je handen?  Zoek je een gezellig ouderwets café?  Of ga je toch liever naar een trendy pakhuis?  Antwerpen heeft het allemaal.

Teambuilding Antwerpen: ontdek hier de leukste activiteiten!

teambuilding Antwerpen

Stadsspel n°1 Antwerpen “Lost” ©

Lost is niet voor niks het meest gekozen stadsspel in Antwerpen. Eerst en vooral brengt deze  teambuilding met gepersonaliseerde Apps en ingebouwde GPS de teams naar de leukste plekjes on and off the beaten track.  Verder worden ze getrakteerd op de meest afwisselende teambuilding opdrachten. Ze spelen een petanquetoernooi op linkeroever.  Verder hebbben ze een vreemde ontmoeting met Brabo.  Ook lossen ze het Panamarenko mysterie op.  Ten slotte wint degene die een geheime locatie kan terugvinden veel bonuspunten.

Prijs per persoon ca. 35

Escape Game Antwerpen©

Deze 3 of 4 uur durende Escape Game Antwerpen “Power” is ongetwijfeld de allerleukste mobiele Escape Game.  Bij de start krijgen uw teams met daarin onverwachte attributen waaronder een mobiele App.  Hiermee proberen ze te ontsnappen uit de stad Antwerpen …

Prijs per persoon ca. 24 tot 40 €

ecologische teambuilding Antwerpen

Eco Teambuilding Green Feet Antwerpen ©

Bent u op zoek naar een originele, grappige, uitdagende teambuilding met een extra?  Dan is de eco teambuilding Green Feet de beste keuze .   Ook speciaal is het uittesten van onverwachte manieren om uw ecologische voetafdruk te verminderen …

Prijs per persoon ca. 30

stresskippen temmen Leuven

Origineel: Stresskippen Temmen Antwerpen ©

Stresskippen temmen is een hyper originele teambuilding activiteit in Antwerpen.  Eerst en vooral krijgen de teams een zeer bijzondere extra teamgenoot mee: een virtuele stresskip.  Vervolgens herontdekken ze de mooiste plekjes en sappigste verhalen van Antwerpen .  Ten slotte leren ze hun stresskip 10 schijnbaar onschuldige gewoontes af die leiden tot chronische stress.  Uiteraard worden deze slechte gewoontes afgeleerd met veel humor..

Prijs per persoon ca. 31

Chocorally Antwerpen ©

Tijdens deze teambuilding draait alles rond chocolade.  De teams gaan dus vooral chocolade proeven.  Maar ook snuiven, ruiken, ingrediënten raden, schilderen met chocolade en ludieke anekdotes over chocolade inschatten.  En dit op 10 verrassende plaatsen in Antwerpen.

Prijs per persoon ca. 40

Ludieke Teambuilding: Red een Antwerps Klooster van de Ondergang ©

Ludieke teambuilding in de vorm van een stadsspel.  Hierbij gaan de deelnemers een frivool nonnenklooster van de ondergang redden. Daarom volgen ze aan de hand van een geschrift van een frivole non een indrukwekkende route.  Verder worden ze uitgerust met gps, mobiele App en nog meer goddelijke tools.

Prijs per persoon ca. 30

Spannend teambuildingspel Antwerpen: De Gestolen Vlaamse Meester©

Op zoek naar een nieuwe teambuilding met de laatste technologiën in Antwerpen die anders is dan al het vorige wat u reeds heeft georganiseerd?  Overweeg De Gestolen Vlaamse Meesters.   Vooral een spannend stadsspel waarbij de teams een kunstwerk van onschatbare waarde heelhuids uit een plofkoffer moeten halen …

Prijs per persoon ca. 30

Teamevent Antwerpen Company Rescue ©

Red uw bedrijf tijdens een superspannend team event dat zich afspeelt op de mooiste plaatsen in Antwerpen.  Uiteindelijk worden misdaden altijd om een van volgende 4 redenen gepleegd: geld, een vrouw, wraak en stilte (een geheim bewaren dus).   Het lijkt erop dat er de laatste jaren een 5de reden is bijgekomen: de KICK.

Prijs per persoon ca. 27

Teambuilding XS groepen Antwerpen: Urban Adventures ©

Urban Adventures Antwerpen is min of meer hetzelfde als Lost maar in een speciale editie voor XS groepen tot 14 deelnemers.   De xs groep wordt ingedeeld in 1 of 2 teams …

Prijs per persoon ca. 43

Teambuilding planner by Urban Event Lab