Teambuilding tips

Teambuilding tips

a.  Hoe lang op voorhand moet u boeken?

U kan boeken tot zolang er beschikbaarheid is.  Als u een hotel of vergaderzaal nodig heeft, dan is het aan te raden dit ruime tijd op voorhand vast te leggen.  Vermijd indien mogelijk drukke momenten zoals paasweekend, pinksteren, …

Wat de teambuilding activiteiten en restaurants betreft,  zijn er altijd meer mogelijkheden voor late boekingen.  Hou er wel rekening mee dat er bepaalde dagen en periodes populairder zijn dan andere: een last minute plant u best niet in de maanden mei, juni, september of oktober.  Als u niet perse een donderdag, vrijdag of zaterdag op het oog heeft, dan kan u meestal nog boeken tot een 2-tal weken vooraf.

b.  Hoe organiseert u een topteambuilding met een beperkt budget?

Wie een beperkt budget kiest best een activiteit met niet teveel vaste kosten.  Een voorbeeldje ter verduidelijking: als u een moorddiner wil organiseren moet u een zaal in privé afhuren en 3 acteurs inhuren. Voor 10 man  kan dat dus snel zeer duur uitvallen.

Een stadsspel met diner is de beste keuze voor kleine groepen tot 20 personen.  Voor het stadsspel betaalt u immers enkel een minimumorganisatieforfait en geen prijs per persoon.

Als u met minder dan 12 bent, kijk dan even bij de Urban Adventures die speciaal ontworpen zijn voor groepen tot 14 personen.  Ook Foodie Adventures werken met een zeer laag organisatieforfait waardoor de prijs/kwaliteitverhouding van de teambuilding ook voor kleine groepen optimaal blijft.

 

Teambuilding planner by Urban Event Lab